Ulkopesut ja vahaukset Helsingissä

Ota yhteyttä

Jannidos Oy:n tasokkaisiin palveluihin kuuluvat ulkopesut ja vahaukset. Palvelemme Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella. 

Palveluidemme hinnat määräytyvät tapauskohtaisesti auton suuruuden sekä muiden yksityiskohtien mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää autopalveluistamme! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Pesemme autosi ulkopinnan tehokkaasti

Etsitkö auton ulkopesun ammattilaista Helsingistä tai muualta Uudenmaan alueelta? Milloin viimeksi teetit auton ulkopesun kokeneella tekijällä? Ota yhteyttä Jannidos Oy:hyn ja varaa aika!

 

Teemme autosi ulkopinnan pesun nopeasti ja tehokkaasti. Monesti esimerkiksi talven jälkeen auto kaipaa kunnon syväpuhdistusta. Käytössämme on korkeatasoiset ja ympärstöystävälliset puhdistusaineet sekä alan parhaimmat työvälineet, joilla saamme auton ulkopinnan puhtaaksi ja kiiltäväksi. Pesun yhteydessä voimme tehdä myös raudan poiston.  

Kovavahauksista kestovahauksiin

Toteutamme auton kovavahaukset ja kestovahaukset laajalla ammattitaidolla. Kovavahalla saamme vanhempaankin autoon upean kiillon. Ennen kaikkea se antaa pitkäaikaisen suojan esimerkiksi likaa, kemikaaleja ja auringon säteilyä vastaan.

 

Kestovahaus tekee autosi maalipinnasta helppohoitoisen, sillä minkäänlainen lika ei tartu siihen helposti. Kestovaha antaa maalipinnalle pitkäkestoisen suojan ja saa sen myös näyttämään kauniilta.

 

Kun suunnittelet autosi kovavahausta tai kestovahausta, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää niin eri vahauksista kuin käyttämistämme vahoistakin. 

Kysy lisätietoja

Meiltä saat myös auton sisätilojen puhdistukset

Toteutamme myös autojen sisäpuhdistusta: poistamme tahrat ja esimerkiksi hajuhaitat. Säännöllisellä sisäpuhdistuksella pystyt säilyttämään autosi arvon. Tästä syystä siihen kannattaa panostaa.

 

Kun tilaat sisäpuhdistuspalvelun meiltä, voit olla varma tarkasta työskentelystä. Imuroimme auton sisätilat, puhdistamme matot sekä muovi- ja kumiosat. Hoidamme myös lasien sisäpintojen käsittelyn ja verhoilun pesun.

 

Mikäli haluat, suojaamme auton kangasosat suoja-aineella ja käsittelemme nahkaistuimet.