Auton sisäpuhdistukset  Helsingissä

Ota yhteyttä

Monipuolisiin autopalveluihin erikoistunut Jannidos Oy tarjoaa huolellisesti toteutetut sisäpuhdistukset Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat penkkien pesut ja ionisoinnit. Toteutamme myös nahkapenkkien käsittelyt. 

Palveluidemme hinnat määräytyvät tapauskohtaisesti auton suuruuden ja muiden yksityiskohtien mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Pidä auton sisätilat puhtaina 

Anna ammattilaisen puhdistaa autosi sisätilat oikeanlaisilla puhdistusaineilla. Kun alan ammattilainen tekee auton sisäpuhdistuksen, pääset lopullisesti eroon niin tahroista kuin hajuhaitoistakin. Puhtaalla ja siistillä autolla on ilo ajaa sekä lyhyitä että pitkiä matkoja. 

 

Sisäpuhdistuspalveluumme kuuluu:

-auton sisätilojen imurointi

-mattojen puhdistus

-muovi- ja kumiosien puhdistus

-lasien sisäpintojen käsittely.

 

Pesemme myös verhoilun pesurin avulla. Pesun jälkeen voimme halutessasi suojata auton kangasosat suoja-aineella, jolloin ne kestävät puhtaana pidempään. 

 

Palvelumme on aina asiakaslähtöistä eli räätälöimme palvelumme joustavasti tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. 

Ionisointi on tehokas puhdistuskeino

Ionisoinnilla tarkoitetaan tehokasta puhdistuskeinoa, jolla saadaan poistettua autosi sisätilasta ja -ilmasta erilaiset pahat hajut sekä esimerkiksi itiöt. Ionisointi tuhoaa auton sisäilmasta niin haitalliset bakteerit ja virukset kuin kaasut ja pienhiukkasetkin.

 

Teemme ionisoinnit rautaista ammattitaitoamme käyttäen Helsingissä. 

Nahkapenkkien oikeaoppiset käsittelyt

Tarvitsetko ammattilaista apuun autosi nahkapenkkien käsittelyssä? Käänny rohkeasti Helsingissä palvelevan Jannidos Oy:n puoleen. Käsittelemme kaiken merkkisten autojen nahkapenkit turvallisesti ja oikeaoppisesti, korkealaatuisilla aineilla, jotka eivät jätä penkkien pintaa rasvaiseksi.

 

Nahka on tunnetusti kovaakin kulutusta kestävä materiaali, mutta se pitää hoitaa okein. Auton nahkapenkit kannattaa siis antaa asiantuntijan puhdistettaviksi säännöllisin väliajoin. Näin ne pysyvät siisteinä ja kauniina pitkään.