Monipuoliset autopalvelut Helsingissä

Ota yhteyttä

Jannidos Oy tarjoaa kattavat autopalvelut Helsingissä. Pistämme autosi sisä- ja ulkopinnat kuntoon ja vaihdamme tarvittaessa myös renkaat. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Käsinpesut, kiillotukset ja vahaukset

Puhtaalla ja siistillä autolla on mukava ajaa! Hoidamme autosi ulkopinnan pesun, kiillotuksen ja vahauksen ammattitaidolla ja ripeästi. Käytämme vain alan parhaita työvälineitä ja aineita. Huomioimme valinnoissamme myös ympäristöystävällisyyden.

 

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi maalipintaa säästävä ja hoitava perusteellinen käsinpesu sekä vahaus, kovavahaus ja kestovahaus. Kovavaha antaa autolle upean kiillon ja pitkäaikaisen suojan likaa, kemikaaleja ja auringon säteilyä vastaan.

 

Kestovahaus suojaa maalipintaa erityisen pitkään. Se pitää maalipinnan kauniina ja helppohoitoisena – kestovahattuun pintaan ei lika tartu kiinni.

Keraamiset pinnoitukset

Suola, lika ja vahvat puhdistusaineet sekä vaihtelevat sääolosuhteet voivat vahingoittaa auton ulkopintaa. Ammattilaisen tekemä keraaminen pinnoitus suojaa maalipintaa tehokkaasti. Samalla se pitää autosi arvosta huolta!

 

Saat meiltä keraamisen pinnoitteen auton koko maalipinnalle ja halutessasi myös vanteille ja tuulilasille. Annamme työllemme takuun. 

Kysy lisätietoja

Auton sisätilojen puhdistus

Sisäpuhdistus auttaa pääsemään auton sisätilojen tahroista ja hajuhaitoista eroon. Kun auto on sisältä siisti, sillä on myös mukava kulkea. Auton sisätilojen kunto vaikuttaa myös sen arvoon. 

 

Sisäpuhdistuspalvelumme kattaa auton sisätilojen imuroinnin, mattojen puhdistuksen, muovi- ja kumiosien puhdistuksen ja lasien sisäpintojen käsittelyn. Pesemme myös verhoilun pesurin avulla.

 

Pesun jälkeen voimme suojata kangasosat suoja-aineella, jolloin ne kestävät puhtaana pidempään. Käsittelemme myös nahkaistuimet niille tarkoitetuilla aineilla.

Renkaiden vaihto

Teemme kausirenkaidenvaihdot ja muut renkaiden vaihdot joustavasti tarpeidesi mukaan. Huolehdimme myös renkaiden allevaihdot. 

 

Pidä huolta autosi renkaista, sillä ne takaavat turvallisen ajon! Renkaiden suorituskyky heikkenee niiden kuluessa. Renkaiden kunto ja rengaspaineet onkin hyvä tarkistaa säännöllisesti.

 

Vaihdamme henkilö- ja pakettiautojen renkaita ajanvarauksella ja ilman. Sesonkiaikoina suosittelemme tekemään ajanvarauksen.