Keraamiset pinnoitukset Helsingissä

Ota yhteyttä

Jannidos Oy tekee keraamiset pinnoitukset vahvalla ammattitaidolla Helsingissä ja muualla Uudellamaalla. Käytössämme on kolme eri pinnoitetyyppiä: Ceramic 2000, Krytex ja Korrek Cure.

Ota yhteyttä ja kysy lisää pinnoituksista tai käyttämistämme pinnoitetyypeistä! Jaamme mielellämme laajan tietotaitomme.

 

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Keraamiset pinnoitukset asiantuntevasti

Onko autosi maalipinta kulunut? Oletko huomannut, että vahvat puhdistusaineet tai suola ovat pikku hiljaa vaurioittaneet autosi pintoja? Ei hätää – keraaminen pinnoitus antaa erinomaisen suojauksen autosi kaikille pinnoille.

 

Vahvojen puhdistusaineiden ja suolan lisäksi esimerkiksi vaihtelevat sääolosuhteet voivat vahingoittaa auton ulkopintaa ja tästä syystä suojaava keraaminen pinnoitus on erinomainen valinta. 

 

Teemme pinnoitukset aina tarkasti, kokeneen ammattilaisen varmalla otteella. Voimme tehdä keraamisen pinnoituksen koko maalipinnalle sekä myös vanteille ja tuulilasille toiveidesi mukaan. 

 

Mikäli haluat lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Meiltä saat aina osaavaa palvelua.

Yhteystietoihin

Huolehdi autosi maalipinnasta ja valitse keraaminen pinnoitus

Tiesitkö, että keraamiset pinnoitukset voivat suojata auton maalipintaa jopa kolme vuotta? Korkealaatuisilla pinnoitteilla saamme autoosi kiiltävän ja tyylikkään suojapinnan, joka saa menopelisi näyttämään uudenveroiselta. 

 

Kaikki käyttämämme pinnoitteet tulevat tunnetuilta valmistajilta, joten voit luottaa niiden korkeaan laatuun. Teemme pinnoitukset suunnitelmallisesti, kaikki esivalmistelut huolellisesti toteuttaen. 

 

Teemme keraamisia pinnoituksia eri kokoisille ja eri merkkisille autoille.

Ota yhteyttä Jannidos Oy:hyn!

Ota yhteyttä Jannidon Oy:hyn ja kysy lisää palveluistamme! Palveluidemme hinnat määräytyvät tapauskohtaisesti riippuen auton suuruudesta ja muista yksityiskohdista. 

 

Me huolehdimme autosi sisä- ja ulkopinnoista sekä vaihdamme tarvittaessa myös renkaat. 

 

Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Pyrimme palvelemaan kaikki asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti. 

Yhteystietoihin